Tijdens een lichaamspakking wordt het gehele lichaam in gemasseerd met een natuurlijk product, dieSKY20080709013952EM activeert de stofwisseling en reguleert de vochthuishouding en zorgt dat de huid en de diepere weefsels weer herstellen.

Bij lichaamspakkingen maken we gebruik van verschillende soorten pakkingen, algen, klei/leem of anti- stress.

Een algenpakking heeft als doel het lichaam/huid een voedende en mineraliserende werking te geven en werkt daarbij ook nog sterk ontslakkend/ontgiftend. De algen geven een goed resultaat bij mensen met acne of andere huidproblemen, verdrijft stress en vermoeidheid, cellulitis en ondersteunend tijdens een vermageringskuur.

Klei/leem pakking heeft als doel het lichaam van zijn gifstoffen te ontdoen. Het klei/leem zal de giftige stoffen uit de huid naar buiten trekken om zo het herstelproces op gang te brengen. De groene leem waar mee gewerkt wordt is dus sterk zuiverend.

Antistress pakkingen ligt het accent op de voedende werking van de olie en kruiden. Het zorgt ervoor dat stress en spanning op een subtiele manier kan worden beïnvloed, het geeft dus een diepe rust. Deze pakking wordt op gebracht en hoeft naderhand niet van het lichaam gehaald dit om het resultaat van de kruiden beter zijn werk te laten doen.